HAUGESUND: ENEBOLIG KVALSVIK

Moderne bolig. Tilpasning av en ny enebolig på i et boligområde med eneboliger tet innpå tomten.

KARMØY: VILLA I NORDHEIMSKOGEN

Enebolig med spektakulær utsikt over Karmsundet.

KARMØY: VÅNINGSHUS PÅ TORVESTAD

Fantastisk prosjekt å få som ligger i et unikt kulturlandskap vest på Torvestad, Karmøy. Oppgaven var å tegne nytt våningshus på en eksisterende gård. Huset tar utgangspunkt i driftsbygninger i landbruket, stort, sterkt og enkelt.

HAUGESUND: VILLA I  SKÅREDALEN

Pussede fasader med ubehandlet lerk og plater. Formen er relativt enkel, men sprang for balkonger og overbygget partier skaper liv og forskjellige uteområder.

KARMØY: ENEBOLIG VORMEDAL

Byggelinjer, tomteform og innkjørsel begrenset husets plassering. Omkringliggende bebyggelse har forskjellige stilarter, former, karakter og kvalitet, så bygget er trygt formet på egne premisser.

HAUGESUND: VILLA I SVEIVEN, SKÅREDALEN

Tradisjonell hovedform med moderne utrykk og detaljering som bringer bygget til vår tidsalder. Strenge formgivende reguleringsbestemmelser ga oss utfordringer her.

HAUGESUND: VILLA I TØMMERDALEN

Enkelt hus med klare linjer. God plass til en familie, samt en 3 roms leilighet for utleie i 1. etasje. Byggestart våren 2015.

TYSVÆR: ENEBOLIG FØRRESFJORDEN

En liten tomt med 13 meter høydeforskjell. Huset er delt opp i tydelig former med begrenset materialbruk og skape et harmonisk utrykk.

HAUGESUND: VILLA MED UTSIKT

Godkjent enebolig i Haugesund.

1/2

HAUGESUND: NY ENEBOLIG TORNESVATNET

Enebolig bygget på en kupért tomt. Enklet og stilrent, sammen med garasjen er det skapt forskjellige skjemede uteoppholderom på tomten som har en fantastisk utsikt over Slettå. 
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
© 2019  SEVLAND BUNYAN ARKITEKTER AS

Strandgata 202,  5525 HAUGESUND

telefon:  909 36 029