HAUGESUND: ØVREGT/HAVNABERGGT

En moderne enebolig plassert på en veldig liten og utfordrende hjørnetomt i sentrumskvadraturen i Haugesund. Boligen henter sin arkitektur ved at det er laget forskjellige verandaer som beboerne kan oppholde seg på gjennom hele dagen. 

HAUGEUND: AAGOT POPPE JENSENS GATE 

Bolig oppført i Skåredalen på en hjørnetomt med veg på to sider. Huset har av den fått en L-form slik at det får en egen skjemet gårdsplass.Utvendige materialer er stoende kledning, STO-puss og glassrekkverk. 
1/1

KARMØY: LOSVEGEN - SKUDENES

Bolig på vestsida av med panoramautsikt vestover og sørover. Boligen er derfor tilrettelagt for å skape lune uteplasser (over garasjen) og med innearealer som fanger opp den flotte utsikten. Skal bygges i vedlikeholdsfrie materialer.

KARMØY: ØYGARDSHAUGEN - SKUDENES

"A touch of blue" Bygget med ubehandlet kledning av lerk, liggende og stående med inspill av en frisk lysblå farge ved inngangspartiet. Boligen er sammensatt av to volumer som som danner et gårdsrom.

HAUGESUND: BUKKEN BRUSEVEGEN 

På denne tomten sto det en gang et gammelt hus med fantastisk utsikt mot Karmsundet. Boligen til som ligger like ved er også designet av oss så en ser et visst slektskap selv om utrykket er ganske forskjellig. 

HAUGESUND: BUKKEN BRUSEVEGEN

Side om side med et annet av vårt prosjekt ligger dette tidløse huset som også ble bygget om av et eksisterende hus. Som nabohuset er det utsikten som er fokuset. Oppholdsrom på øverste plan og soverom og alt annet finnes på de to nederste plan.

HAUGESUND: ENEBOLIG KVALSVIK

Moderne bolig. Tilpasning av en ny enebolig på i et boligområde med eneboliger tett innpå tomten.

KARMØY: VILLA I NORDHEIMSKOGEN

Enebolig med spektakulær utsikt over Karmsundet. Boligen med naturkledning har en stram og enkel form som har fått en den buede elementer som "myker" opp utrykket. Nominert til Byggeskikksprisen.

KARMØY: VÅNINGSHUS PÅ TORVESTAD

Boligen vant Karmøy Kommunes byggeskikkpris i 2015.Fantastisk prosjekt å få som ligger i et unikt kulturlandskap vest på Torvestad, Karmøy. Oppgaven var å tegne nytt våningshus på en eksisterende gård. Huset tar utgangspunkt i driftsbygninger i landbruket, stort, sterkt og enkelt.

HAUGESUND: VILLA I  SKÅREDALEN

Pussede fasader med ubehandlet lerk og plater. Formen er relativt enkel, men sprang for balkonger og overbygget partier skaper liv og forskjellige uteområder.

KARMØY: ENEBOLIG VORMEDAL

Byggelinjer, tomteform og innkjørsel begrenset husets plassering. Omkringliggende bebyggelse har forskjellige stilarter, former, karakter og kvalitet, så bygget er trygt formet på egne premisser.

HAUGESUND: BOLIG SVEIVEN, SKÅREDALEN

Tradisjonell hovedform med moderne utrykk og detaljering som bringer bygget til vår tidsalder. Strenge formgivende reguleringsbestemmelser ga oss utfordringer her.

HAUGESUND: VILLA I TØMMERDALEN

Enkelt hus med klare linjer. God plass til en familie, samt en 3 roms leilighet for utleie i 1. etasje. Byggestart våren 2015.

TYSVÆR: ENEBOLIG FØRRESFJORDEN

En liten tomt med 13 meter høydeforskjell. Huset er delt opp i tydelig former med begrenset materialbruk og skape et harmonisk utrykk.

HAUGESUND: VILLA MED UTSIKT

Godkjent enebolig i Haugesund.

1/2

HAUGESUND: ENEBOLIG TORNESVATNET

Enebolig bygget på en kupért tomt. Enklet og stilrent, sammen med garasjen er det skapt forskjellige skjemede uteoppholderom på tomten som har en fantastisk utsikt over Slettå. 
  • FB-128
  • INSTAGRAM-128
  • LINKEDIN-128
© 2021  SEVLAND BUNYAN ARKITEKTER AS

Strandgata 202,  5525 HAUGESUND

(Inngang fra Møllergata)

telefon:  909 36 029

DSC_0884